HomeFeaturedFocusXiaomi nu iese prea repede din Asia

Xiaomi nu iese prea repede din Asia

Chiar dacă nu am apucat ieri să scriu despre treaba asta, am avut o tresărire de bucurie la materialul conform căruia T-Mobile începea să vândă în Statele Unite modele de smartphone de la Xiaomi și Meizu. În sfârșit s-au trezit cei de la Xiaomi și iesi din letargia lor (mai puțin piața din China)! Poate că urmează curând și Europa. Cam asta este ceea ce mi-a trecut rapid prin cap. Ei bine, bucuria a fost de scurtă durată! Xiaomi nu s-a trezit deloc, își preferă somnul lin de Tăriceanu în fotoliu de șef al senatului.

“Xiaomi only offers a small selection of accessories for sale in the US through Mi.com. There are no plans to sell smartphones through any authorized distributors in the US. US Mobile is not authorized to sell Xiaomi products in the US.”

OK, asta este, Xioami se limitează în continuare la China și la India. Din păcate pentru ei, cu aceste două piețe nu vor ajunge mai sus în topul global al producătorilor de smartphone.

Însă a venit replica celor de la T-Mobile, ca un fel de scuză a faptului că au fost prinși cam cu mâța în sac.

“Here’s where we created a better experience for our customers. By partnering with third party distributors who sell and ship the devices, US Mobile is able to offer our customers warranty and support on the devices locally in the US. Very simply, customers can call US Mobile’s 24/7 Customer Support team with any service related issue or send the phone back to US Mobile for repairs.”

Și aici am avut revelația și senzația de deja-vu! Păi ce pretenții să mai ai de la piața din România, că doar am văzut și aici situații de genul ăsta, dacă se întâmplă și în Statele Unite?

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep