HomeFeaturedFocusEvolio lanseaza un program de Buy-Back valabil si pentru telefoane

Evolio lanseaza un program de Buy-Back valabil si pentru telefoane

Brand-ul autohton de telefoane smart si alte dispozitive mobile introduce sistemul Buy-Back prin care clienții beneficiază de o reducere de până la 20% din prețul unui produs Evolio nou, în schimbul celui vechi, pentru toate produsele din categoriile smartphone, tablete și GPS. În mod evident, există câteva condiții pe care produsul returnat trebuie să le îndeplinească pentru ca proprietarul său să se poată bucura de o reducere la achiziționarea unuia nou.

„Prin Evolio Buy-Back clienții primesc reduceri la cumpărarea unui telefon nou, a unei tablete sau a unui GPS, astfel, pot migra mai ușor către o versiune superioară de produs. Dorim să îmbunătățim constant experiența de utilizare a produselor noastre și în același timp să răsplătim fidelitatea clienților”, a declarat Liviu Nistoran, CE0 & Founder al Evolio.

Pentru a beneficia de discount, produsul vechi trebuie sa fie complet (carcasă față-spate, display intact, placă de bază, baterie și încărcător). Dacă produsul vechi oferit la Buy-Back nu este complet, reducerea pentru produsul nou va fi doar jumătate din discount-ul care ar fi fost primit pentru produse vechi, complete, adică cel mult 10% din valoarea produsului nou.

Oferta este valabilă pentru produsele din aceeași categorie, gadget-uri de acceași dimensiune de display sau mai mică. Pentru upgrade la o dimensiune mai mare de display, reducerea este de 15%. Destul de multe condiții, însă o inițiativă care îi poate bucura pe fanii acestui brand și care îi poate ajuta în mod evident să se bucure de produse mai noi. Mai multe detalii despre acest sistem de buy-back puteți găsi pe site-ul Evolio.

foto: Alex Rădescu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep