HomeFeaturedFocusImaginea conteaza mult pentru Apple, nu si pentru Wozniak

Imaginea conteaza mult pentru Apple, nu si pentru Wozniak

Nu spun că alte companii nu ar fi exact la fel, ba din contră, alții au dus și mai departe această artă de a înflori poveștile doar pentru că sună mai bine în urechile ascultătorilor. Însă acum ne ocupăm puțin chiar de Apple, că tot am râs ieri de confuzia cu Meizu. Nu de alta, dar cei de la Reddit l-au prins pe Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, cel care a pus bazele gigantului di IT-ul global alături de Steve Jobs, într-o formă de zile mari și omul a povestit câteva chestii din istoria Apple care nu sunt romanțate tocmai ca-n poveștile despre succes care sunt servite fanilor. Până la urmă, Woz a fost printre primii care a criticat și filmul despre Steve Jobs (cel cu Ashton Kutcher), pentru nenumărate nepotriviri cu realitatea.

Printre multele lucruri inedite legate de primii ani de Apple, Wozniak a dezvăluit că toată legenda cu garajul casei, locul în care s-au pus bazele companiei și în care s-a lucrat sau s-a discutat strategia de viitor, este doar o poveste inventată pentru că dădea mult mai bine în ochii opiniei publice. Și că de fapt cei doi se întâlneau normal, ca oamenii, în casele lor, în funcție de care cei doi Steve îl vizita pe celălalt.

Este doar unul dintre miturile pe care Woz l-a spulberat în stilul lui personal în scurtul interviu care chiar merită 6-7 minute și pe care vă invit să îl urmăriți.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep