HomeMobileAndroidLG V10 adus oficial in Romania

LG V10 adus oficial in Romania

Ca un preambul al disponibilității flagship-ului LG G5 (cu tot cu prietenii săi) în România, producătorul coreean aduce în mod oficial un alt smartphone de top după care am suspinat în momentul lansării și mai ales atunci când am aflat că nu este destinat piețelor din Europa. Este vorba despre LG V10, ineditul smartphone cu un al doilea ecran frontal, care se va găsi la toți partenerii LG (atât online cât și pe rafturile magazinelor) din țară, fără însă a intra, cel puțin pentru moment, în ofertele operatorilor. Sunt convins că dacă telefonul se va bucura de succes, aceștia vor sări să îl adopte destul de repede. Prețul oficial comunicat de LG este de 3099 lei. Poate părea cam sus, însă, pe lângă specificațiile tehnice de top, telefonul are multe de arătat și de demonstrat, lucru pe care îl veți afla și voi, prin intermediul review-ului nostru, pentru că deja ne delectăm cu un sample de test.

“LG V10 este primul telefon despre care se poate spune că este un smartphone multimedia fără compromisuri,” a declarat Bumseop Lee, președintele LG Electronics România. “Suntem bucuroși că avem ocazia de a oferi consumatorilor din România o experiență multimedia completă într-un dispozitiv dedicat realizării de fotografii și clipuri video la cea mai înaltă calitate și, desigur, partajării facile a acestora.”

Mă bucură enorm pentru această disponibilitate, ne arată că, cel puțin pentru LG, piața din România este una destul de importantă la nivel regional și că deciziile care se iau în birourile importante ale companiei chiar țin cont de acest lucru.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep