HomeFeaturedFocusMicrosoft si HP Enterprise investesc in Mesosphere

Microsoft si HP Enterprise investesc in Mesosphere

Mesosphere Inc este o companie care dezvoltă soluții software pe zona de cloud computing și care a intrat în atenția câtorva din marii jucători din IT-ul global. Piața de cloud computing este una extrem de atractivă, evaluată de către un studiu Gartner la peste 200 miliarde de dolari. Așa că interesul Microsoft și HP Enterprise, alături de alte companii, în Mesosphere este unul perfect justificat. Chiar dacă au existat la un moment dat chiar și zvonuri care vehiculau o achiziție a companiei de către Microsoft, se pare că pentru moment compania din Redmond este doar investitor în Mesosphere.

“We have always had a business relationship — not an acquisition relationship — with Microsoft,” a dezmințit zvonurile Florian Leibert, CEO al Mesosphere.

Ultima campanie de atragere de fonduri a reușit să strângă 73,5 milioane de dolari, ducând totalul investițiilor la 126 milioane de dolari, cu Microsoft și HP Enterprise în poziții fruntașe ca și sume de bani investite. Sincer cred că în ciuda dezmințirilor, vom avea o achiziție cât de curând. Așa cum spuneam mai sus, potențialul acestei nișe este mult prea mare pentru a fi lăsat la voia întâmplări un jucător relativ mic precum Mesosphere.

via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep