HomeFeaturedFocusUMi Touch, promisiune de smartphone cu Windows 10

UMi Touch, promisiune de smartphone cu Windows 10

Dacă putem să îi găsim o calitate rapidă celei mai recente versiuni de sistem de operare pentru dispozitive mobile de la Microsoft, aceasta este deschiderea mult mai mare către producătorii de hardware. Pare că Microsoft s-a trezit în sfârșit din visare și a realizat că doar cu Lumia nu ai cum să crești cota de piață a sistemului de operare, indiferent cât de ieftin îl vinzi. Revenind la deschiderea către producătorii de hardware, am văzut tot mai multe terminale care vin cu Windows 10, unele mai cunoscute, unele mai puțin celebre.

Acesta din urmă este și cazul lui UMi Touch, un smartphone care vrea să facă lucruri mari de tot și promite suport atât pentru Windows 10, cât și pentru Android. Mai exact, își propune să fie o unealtă pentru pasionați pentru că vine echipat cu Android 6.0 Marshmallow, dar și cu ROOTJOY, o unealtă care permite rularea de ROM-uri făcute special pentru telefoanele UMi. Producătorul promite că Windows 10 va fi disponibil sub forma unui ROM disponibil pentru download în cel mai scurt timp posibil.

Dacă adăugăm și faptul că telefonul se va baza pe un chipset MediaTek, avem deja premisele unei mari enigme (compatibilitatea dintre Windows 10 și MediaTek este încă în fază de pionierat). Pe care sperăm noi ca producătorul să o lămurească destul de repede și într-un mod cât mai fericit. Nu de alta, dar un procesor octa-core de 1,5 GHz, sprijinit de o memorie RAM de 3 GB, de o stocare internă de 16 GB, cu o cameră foto principală de 13megapixeli (Sony IMX328) și una frontală de 5 megapixeli, plus un acumulator de 4000 mAh, toate la un preț de 149 dolari, sună extrem de bine.

via MSPowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep