HomeFeaturedFocusVivo V3 Max se apropie de lansara oficiala

Vivo V3 Max se apropie de lansara oficiala

Rămânem cumva pe tărâmul Chinei și, după ce am văzut cum arată Meizu PRO 6 în fotografii de tip leak, ne întoarcem puțin cu fața înspre Vivo V3 Max, un smartphone care tocmai a trecut pe la TENAA, prilej cu care avem câteva informații de natură tehnică despre acest terminal. În plus, acest tip de certificare pentru vânzarea pe piața din China prevestește cumva un anunț oficial, așa că prea mult timp de așteptare până când vom obține informații complete și direct de la sursă nu ar trebui să mai treacă. Acestea fiind spuse, cred că Vivo V3 Max merită câteva clipe din timpul nostru.

Telefonul vine cu un display TFT full HD de 5,5 inchi (1080 x 1920 pixeli), în spatele căruia se ascunde un procesor octa-core de 1,5 GHz, asortat cu o memorie RAM de 3 GB. Stocarea internă de 32 GB, care se poate extinde prin microSD cu încă 128 GB, sistemul de operare (care este un Android 5.1.1 Lollipop cu promisiune de Marshmallow) și prezența senzorului pentru amprenta digitală sunt cam singurele detalii din configurație care se cunosc până la acest moment.

Chiar și cu această configurație încă incompletă, dată fiind politica de prețuri a celor de la Vivo, cred că V3 Max are șanse să fie un hit, cel puțin în țara natală. Sper eu să apară odată curajul acela nebun la vreun producător chinez și să vedem terminalele și în Europa. Cred că mai este totuși până acolo.

via TimesNews

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep