HomeFeaturedFocusWindows 10 Mobile Insider Preview Build 14283 e gata in Fast Ring,...

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14283 e gata in Fast Ring, doar pentru aparatele Windows 10 Mobile

lumia-950-4033

A fost o săptămână plină pe zona Windows 10 Mobile. Marți am avut un nou build pentru toți Insiderii, aseară a venit unul doar pentru cei cu Lumia 950, 950 XL, 650, 550, Xiaomi Mi4 și ALCATEL ONETOUCH Fierce XL.

Acest nou build aduce îmbunătățiri pentru aplicația de management a apelurilor, aceasta primind opțiuni de evidențiere a apelurilor pierdute și acces la voicemail, direct din interfață.

phone-app-header-1024x280

Noul update de Outlook și Calendar este inclus, oferind opțiunea de dezactivarea a preview-ului pe mesaje text, Move to Junk disponibil prin tragerea în jos a mesajului plus facilitatea de folosi “I’ll be late” direct din notificări.

Build-ul aduce și foarte remedii pentru Windows 10 Mobile:

  • nu mai apar artefacte pe fundalul All apps
  • problema ce genera un reset când se folosea tastatura virtuală
  • îmbunătățiri pentru algoritmul de refresh pentru live tile-uri
  • rezolvarea problemelor ce afectau notificările afișate în Live Tile
  • și multe alte elemente legate de UI

Nu se putea să vină build-ul și fără mici probleme:

  • profilele Bluetooth AVRCP pot genera incompatibilități pe conexiuni existente
  • Band 1 și Band 2 nu se mai sincronizează în anumite situații
  • Gadgets app s-a putea să nu mai detecteze Display Dock-ul în Continuum și nu poate actualiza versiunea de firmware
  • conectivitatea pe rețele WiFi cu WEP poate avea probleme

Din ce am văzut, build-ul 14283 Insider Preview de Windows 10 Mobile aduce foarte multe îmbunătățiri pentru primele modele de smartphone-uri cu Windows 10 Mobile și trebuie instalat.

Să fie oare semnalul că Windows 10 Mobile e aproape gata?

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Da, cam multe experimente facute de Microsoft pe spatele utilizatorilor. Suntem la jumatatea lui martie, adica la aproape 4 luni de la lansarea oficiala a Lumia 950 si Lumia 950 XL si sistemul de operare e in continuare cu probleme.

    Partea buna este ca se lucreaza iar mie imi place cum avanseaza programul Windows Insider, iar ideea de Windows as a Service, prin care macar o data pe luna primesti un update cu finisari si poate chestii noi, e ceva foarte interesant.

  2. Răbdare, răbdare dar până când? Persoanal am o grămadă de probleme cu ultima versiune pe 950: Wifi trebuie activat manual din setări de fiecare dată după dezactivare, după restart cere din nou parola retelei, multe aplicații crapa, tile-uri care prezintă date aiurea, se mai blochează, Adobe nu mai deschide documentele pdf… La momentul actual mai bine merge vechiul 925, după ultima actualizare insider îl bate lejer pe 950 la stabilitate, aplicații…
    Regret că am rămas pe Windows Mobile!!!! Nu vă recomand, am avut 520, 720, 925 și acum 950 (care va fi si ultimul pe această platformă). Microsoft face experimente pe banii și nervii noștri, fără rușine!

  3. Mai e pana la gata ! Ultimul build aduce ceva îmbunătățiri si strica altele. De ex. Mailul mergea bine înainte acuma error. Despre asta e pana acum wp10. Asa ca răbdare…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep