HomeMobileWindows MobileWindows 10 Mobile lansat oficial!

Windows 10 Mobile lansat oficial!

WIndows 10 Mobile final

În seara aceasta, după mai bine de 9 luni de așteptare, Windows 10 Mobile a fost lansat oficial către anumite aparate cu Windows Phone 8.1. Ceea ce s-a speculat în ultimele zile, adică data de 17 martie, se confirmă și de astăzi o grămadă de utilizatori de Windows Phone 8.1 vor putea instala pe canal non-Insider Windows 10 Mobile build 10586.164, ultima existentă și în Windows Insider în acest moment.

Lansarea Windows 10 Mobile către utilizatori are o cale similară cu cea a Windows 10, fiind făcută în mai multe etape. În primă fază vor primi update-ul doar anumite modele de telefoane Windows Phone 8.1 și asta doar dacă utilizatorii vor cere express instalarea după ce au verificat cu Windows 10 Update Advisor dacă aparatul lor este compatibil.

Ce trebuie să știți este că dacă vreți să faceți upgrade la Windows 10 Mobile astăzi, e nevoie să lansați aplicația WIndows 10 Update Advisor (se poate descărca de aici) și abia după ce telefonul vostru e verificat și se află pe lista celor compatibile, veți putea folosi update-ul clasic de pe telefon pentru a trece la Windows 10 Mobile.

Microsoft a luat această decizie pentru ca procesul de upgrade să fie unul lin, cu o experiență foarte bună și să limiteze eventualele probleme ce vor putea apărea.

Așa că, nu mai stați pe gânduri și instalați Windows 10 Update Advisor și dați-i drumul la upgrade.

Am aici două articole utile, pe care vă recomand să le citiți:

Tutorial: cum instalez Windows 10 Mobile

Lista aparatelor Windows Phone 8.1 ce primesc upgrade-ul la Windows 10 Mobile

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep