HomeFeaturedFocusZOPO Speed 8 disponibil la precomanda la doar 279 dolari

ZOPO Speed 8 disponibil la precomanda la doar 279 dolari

Vorbim despre un smartphone care a fost prezentat cu destul de mult tam-tam la Mobile World Congress în Barcelona (chiar campionul la Moto GP, Jorge Lorenzo a fost ambasadorul de imagine pentru ZOPO Speed 8 la evenimentul de la Barcelona), vorbim despre un smartphone care a adus în premieră chipset-ul deca-core MediaTek Helio X20. Și, nu în ultimul rând, vorbim despre un smartphone care vine cu un preț destul de atractiv pentru specificațiile pe care le are de oferit, motv pentru care am considerat că merită puțină atenție din partea noastră.

zopo speed 8 2

Pe lângă chipset-ul amintit mai sus, telefonul încearcă să cucerească și cu ecranul full HD de 5,5 inchi, prin memoria RAM de 4 GB, stocarea internă de 32 GB, dar mai ales prin camera foto principală cu senzor de 21 megapixeli (Sony IMX230) sau acumulatorul destul de generos de 3600 mAh. Dacă adăugăm și camera foto secundară de 8 megapixeli, mufa USB Type-C, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow sau senzorul pentru citirea amprentei digitale, avem imagina completă a unui terminal destul de atractiv.

zopo speed 8 3

Care, așa cum spuneam, poate fi precomandat la 279 dolari, deși prețul său întreg este de 299 dolari. Precomenzile încep pe 28 martie, iar perioada de discount durează o lună de zile.

via PhoneArena

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep