HomeFeaturedFocusZTE Blade V580 anunat oficial

ZTE Blade V580 anunat oficial

A doua oară în câteva minute când regret că am spus despre ZTE Blade D2 că este slab și prea scump. După ce mi-au arătat cei de la Samsung cu al lor Galaxy J1 Mini că se poate și mai slab însă la un preț destul de apropiat, iată că și ZTE vine să demonstreze cumva că poate să facă telefoane și ceva mai atractive. În mod ciudat, la distanță de câteva ore de când a prezentat Blade D2 în Malaezia, ZTE anunță modelul Blade V580 în Japonia. În cazul ambelor terminale eu zic că va exista și disponibilitate globală la un moment dat, ZTE este un producător care a ieșit de multe ori înspre Occident, iar terminalele sale se mișcă destul de bine în ofertele operatorilor.

Haideți să vedem împreună cu ce încearcă Blade V580 să impresioneze și mai ales de ce am spus despre el că este mai interesant decât fratele său prezentat anterior. Terminalul vine echipat cu un display full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,3 GHz, susținut de o memorie RAM de 2 GB. Stocarea internă este de 16 GB (există și slot microSD), camerele foto sunt de 13 și respectiv 5 megapixeli, acumulatorul este de 3000 mAh. Există și conectivitate LTE, precum și un senzor pentru citirea amprentei digitale (care poate fi fentat la nevoie).

Toate acestea la un preț echivalent a 240 de dolari. Păi eu zic că este cu mult mai bine deja. Și am convingerea că cei de la ZTE pot face treabă chiar și mai bună.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep