HomeFeaturedFocusBluboo Xtouch disponibil in reteaua Selgros

Bluboo Xtouch disponibil in reteaua Selgros

Astăzi mi-au picat ochii pe un produs destul de inedit din cataloagele Selgros care sosesc la birou. Este vorba despre un smartphone Bluboo Xtouch, un terminal destul de exotic (am scris la un moment dat despre el și despre varinta sa Pro, cu destule rezerve, ce-i drept) despre care știam că poate ajunge în România doar via GearBest (și eventual alți comercianți online din China care își permit livrări și în Europa). Mi-a plăcut telefonul atunci când a fost anunțat oficial, îmi place și acum, când avem un preț real valabil pentru România și îmi place și mai mult că, cine știe cum, a ajuns să fie disponibil și la noi în țară.

Bluboo Xtouch propune un display de 5 inchi, full HD (1080p), protejat cu sticlă 2.5D pentru un efect de curbură, în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek MT MT6753 (octa-core Cortex A-53 până la 2,2 GHz, GPU Mali-T720), asortat frumos cu o memorie RAM de 3 GB și cu o stocare de 32 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli, cu senzor Sony IMX214, una secundară de 8 megapixeli, un acumulator de 3050 mAh, senzor pentru citirea amprentei digitale și un aspect fizic interesant, cu profil subțire (doar 5,5 milimetri) și ramă metalică, ce aduce puțin cu cel de iPhone, cam acesta este Bluboo Xtouch.

IMAG1335

Eu v-am dat aici specificațiile de pe site-ul producătorului, în catalogul Selgros apar două mici greșeli, cel mai probabil involuntare.

În Selgros poate fi găsit la 999 lei, un preț destul de bun consider eu, mai ales că promite o garanție de 24 de luni. Sunt destul de curios prin cine a ajuns în România.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep