HomeMobileAndroidHTC 10 prezentat oficial: display QHD de 5.2 inci, Snapdragon 820, super...

HTC 10 prezentat oficial: display QHD de 5.2 inci, Snapdragon 820, super camera 12 MP si carcasa metalica

HTC 10_1

Astăzi HTC a anunțat noul său flagship, HTC 10, cel cu care revine în lupta pentru cel mai bun smartphone Android. HTC 10 are cele mai mari schimbări în ceea ce privește design-ul, software și experiența de utilizare de la One M7 (2013) încoace. Vine cu un superb display Super LCD QHD (2560 x 1440 pixeli) și densitate de 564 ppi de 5,2 inci, o carcasă de metal, cu marginile atent finisate, o cameră foto de 12 MP cu tehnologie UltraPixel și stabilizare optică, clasată de către benchmarkul DxOmark (punctaj de 88 cu detalii aici) ca fiind cea mai bună testată de ei vreodată, sunet Hi-Res cu facilitatea de de setare a profilelor personale și căști ce pun în valoare DAC-ul de 24 de biți de pe HTC 10. Mai adăufați Android 6 cu HTC sense, platforma Snapdragon 820 și CPU la 2,2 GHz, senzor de amprentă și  baterie de 3000 mAh.

”Cu HTC 10, îți oferim ceea ce considerăm a fi cea mai bună cameră foto de smartphone disponibilă astăzi pe piaţă. Având pe ambele camere foto, frontală și principală, primele obiective din lume cu stabilizare optică, diafragmă mai mare cu f/1.8; 12 milioane UltraPixeli de ultimă generaţie (1,55 µm per pixel), autofocalizare laser mai rapidă pe camera foto principală, un obiectiv superangular și bliţ pe ecran pe camera foto frontală UltraSelfieTM, acest smartphone oferă fotografii extrem de clare, de înaltă rezoluţie, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, fie că te afli în faţa sau în spatele obiectivului.”

Mesajul pe care HTC l-a transmis înainte de lansare, adică #Powerof10 pare să fie adevărat: HTC 10 reprezintă într-adevăr un vârf de gamă, pregătit să învingă tot ceea ce există acum pe piață atât în termeni de performanță pură, design, autonomie și cameră foto.

Carcasa metalică va putea fi găsită în trei culori: auriu, gri și argintiu, în România o să avem doar variantele pe argintiu și gri.

 

HTC 10_2

HTC 10 vine în pachet cu setul de căști de înaltă definiție și încărcator Quick Charge 3.0.

 

HTC 10 - Căști audio High-ResHTC 10 - Încărcător rapid 3.0

HTC 10 are suport pentru microSD (până la 2 TB), 4 GB RAM, 32 GB pentru stocare, încărcare USB Type-C, protecție Gorilla Glass și camera foto secundară de 5 MP cu stabilizare optică.

Prețul la care va putea fi achiziționat în România va fi undeva în jurul a 3200 de lei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep