HomeMobileAndroidHTC 10 se va putea gasi in variante cu bootloader unloked si...

HTC 10 se va putea gasi in variante cu bootloader unloked si cu garantie asociata

DSC_3739

HTC 10 va veni în mai multe configurații hardware și culori, în funcție de regiunea unde va fi vândut. Rusia sau India vor avea HTC 10 Lifestyle cu Snapdragon 652 și 3 GB RAM în loc de 4 GB RAM. La noi vom avea varianta cu Snapdragon 820 pe silver și grey, cu precomenzi deja deschise de operatori (Utilizatorii Vodafone Romania isi vor putea inregistra pre-comenzile pentru noul smartphone HTC 10, in perioada 20 aprilie – 3 mai, pe site-ul www.vodafone.ro).

Dar un model aparte este deja primit cu urale de către entuziaști: cel al cărui bootloader va putea fi deblocat pentru a permite instalarea de ROM-uri terțe, fără a pierde garanție.

E un gest extrem de frumos din partea HTC care nu uită că ani de-a rândul comunitatea de entuziaști a contribuit la popularizarea smartphone-urilor sale, de foarte multe ori ROM-uri terțe, cu Android modificat și optimizat, ofereau o experiență mai cursivă și performanță mai bună decât ce venea în pachetul standard HTC.

”HTC dorește să ajute consumatorii în deblocarea bootloader-elor de pe aparatele HTC. Totuși, anumite modele nu vor putea fi deblocate din cauza restricțiilor impuse de operatori. HTC va continua să lucreze cu partenerii pe acest subiect și va oferi informații suplimentare atunci când va fi nevoie.”

Eu mă bucur că HTC înțelege că are încă fani și entuziaști care abia așteaptă să își pună în valoare experiența și să contribuie la perfecționarea software-ului și extinderea performanțelor aparatelor. Și dacă va fi aproape de ei și îi va ajuta nu are decât de câștigat, iar prin faptul că nu restricționează garanția de blocarea bootloader-ului va stimula entuziaștii să facă lucruri faine.

Cum s-ar spune, chefs, pregătiți-vă instrumentele și începeți să preparați ROM-urile.

via XDA-Devs

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Cu mare grija:

    “It is our responsibility to caution you that not all claims resulting or caused by or from the unlocking of the bootloader may be covered under warranty. “

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep