HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat noua bratara TalkBand B3

Huawei a prezentat noua bratara TalkBand B3

Odată cu prezentarea așteptată cu sufletul la gură a modelelor de smartphone Huawei P9 și Huawei P9 Plus, producătorul chinez a venit și cu un nou dispozitiv wearable din seria TalkBand. Este acea combinație de brățară inteligentă cu cască Bluetooth, noul membru al familiei fiind denumit și B3 va fi disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite. Aceste variante vor porni de la cauciuc, cel mai accesibil și vor trece prin piele sau metal, în funcție de gusturile (dar și de portofelele) utilizatorilor.

Și dacă tot am vorbit de portofele, să vedem rapid și prețurile pentru cele trei versiuni. Varianta de stil Activ va fi disponibilă în două variante de culoare: alb și negru, având prețuri începând de la 169 euro. Varianta de stil Clasic va fi disponibilă în două variante de culoare: bej si maro, având prețuri începând de la 199 euro iar varianta de stil Elite va fi disponibilă în varianta de culoare gri, având prețuri începând de la 249 euro. Nu se cunosc încă date despre disponibilitate din punct de vedere geografic și cronologic.

Huawei-TalkBand-B3

Din punct de vedere tehnic, trebuie amintit ecranul AMOLED ușor curbat de 80 x 128 pixeli, protejat de Gorilla Glass și acumulatorul de 91 mAh, care promite o autonomie de minim trei zile. Mie îmi place mult certificarea IP57, care garantează, cel puțin în teorie, că brățara va fi rezistentă la apă. În ceea ce privește utilizarea, avem deja clasicele funcții legate de sănătate și de fitness, inclusiv o monitorizare mai precisă a activității (calcularea numărului de pași sau a caloriilor), a obiceiurilor de somn și notificări pentru combaterea sedentarismului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep