HomeStiriInternet prin fibra optica sau televiziune prin cablu, noi servicii de la...

Internet prin fibra optica sau televiziune prin cablu, noi servicii de la Orange

Orange-TV

Orange lansează serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă și televiziune prin cablu digital, în încercarea de a deveni astfel operator convergent fix-mobil. Într-o primă etapă a acestui plan îndrăzneț, operatorul va lansa aceste servicii în trei mari orașe din țară. Astfel, clienții din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara pot deja opta pentru toate serviciile de telecomunicații de la Orange, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul țării, până la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor bucura de calitatea Orange și pentru soluțiile pentru acasă, de o ofertă avantajoasă și de mai mult confort și timp liber câștigat, având un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom.

Orange își extinde astfel portofoliul de servicii şi le oferă clienților soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât și pentru acasă. Cu Orange Mobil clienții au la dispoziţie servicii de voce și internet prin cea mai extinsă rețea 4G. Noua ofertă de servicii Orange Home le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al locuinţei de la distanţă.

 „Ambiția noastră este să aducem aceeași experiență și în utilizarea serviciilor convergente – calitate, simplitate, oferte avantajoase și relevante –  astfel încât Orange să devină prima lor alegere pentru întreaga gamă de servicii telecom,” Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Este un pas important făcut de către operator, va fi interesant de urmărit cât de repede va crește acoperirea acestor servicii la nivel urban. Mai multe detalii despre oferta Orange pentru mobil și acasă puteți găsi pe site-ul operatorului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep