HomeStiriPregateste LG un competitor pentru Galaxy Note?

Pregateste LG un competitor pentru Galaxy Note?

lg k535 tenaa

Pe mine cam la asta m-a dus gândul atunci când am citit materialul despre specificațiile lui LG K535, care, conform schemei de numerotare folosite de către producătorul coreean până în prezent, spun unii că ar putea fi LG K11 sau LG K12. Chiar dacă încă nu este certă această denumire comercială, care ar cam ameți utilizatorii cu atâtea K-uri, au fost scăpate câteva specificații ale acestui viitor terminal LG, cu ocazia vizitei făcute la instituția care certifică telefoanele pentru vânzarea pe piața din China (TENAA), care au șanse destul de mari să fie corecte. Caracteristicile tehnice, dar și pen-ul inclus cu care vine dotat acest terminal par să țintească înspre utilizatorii de Galaxy Note cărora bugetele pretinse de Samsung pentru dispozitivele din serie li se par totuși cam mari.

Mergând înspre zona de mid-range, viitorul LG pare să încerce să ofere o alternativă ceva mai ieftină. Iar combinația de display de 5,7 inchi full HD, cu noul chipset Qualcomm Snapdragon 430 (cu procesor octa-core de 1,2 GHz) și cu o memorie RAM de 3 GB, acolo bate. Restul configurației este alcătuit dintr-o stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 2900 mAh și un Android 6.0.1 Marshmallow.  Nu arată deloc rău, dar cred că ar trebui așteptat un anunț oficial. Având în vedere prezența la TENAA, se poate spune destul de sigur că acesta nu este deloc departe.

Evident, un preț (și chiar și câteva detalii despre disponibilitate) ar ajuta mult la a intui dacă acest terminal are șanse să facă o figură frumoasă sau se va pierde în marea de telefoane lansate pe zona de mid-range.

UPDATE: Se pare că telefonul este deja listat oficial în Taiwan și denumirea sa comercială este LG Stylus 2 Plus. Mai jos aveți și o fotografie de presă cu acesta. Toate detaliile tehnice sunt identice, cu exceptia acumulatorului, care este dat ca având o capacitate de 3000 mAh.

LG stylus 2 plus

via PhoneArena

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep