HomeStiriSamsung Galaxy S7 edge Injustice Edition

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition

galaxy s7 batman

Mai că m-aș arunca să spun că injustice-ul ăsta vine de la un preț nejustificat de mare. Dar nu am argumentul final, pentru că producătorul coreean s-a zgârcit cu detaliile legate de preț. Chiar și așa, judecând după prețul standard al unui Samsung Galaxy S7 edge, există fundament pentru a face legătura de mai sus. Numai că știm de asemenea și că Injustice Edition se referă de fapt la filmul Injustice: Gods Among Us, iar proiectul acesta s-a născut dintr-o colaborare pe care Samsung a avut-o cu Warner Bros. Interactive Entertainment.

Nu îmi dau seama câți fani de-ai lui Batman dar și ai lui Samsung există, mă îndoiesc că numărul este unul fabulos și cred că Injustice Edition va veni într-o serie destul de limitată de unități. Chiar și așa, dacă tot s-au făcut valuri pe marginea acestui terminal, hai să vorbim și noi despre el două minute. Este de culoare neagră, combinat cu accente aurii la butonul hardware și la inelul care evidențiază camera foto principală. Mai are un logo de-al lui Batman pe spate, tot auriu. Plus un background și alte elemente software în ton cu povestea asta. Până aici, nimic ieșit din comun.

Partea mai frumoasă vine de la perechea de ochelari Gear VR, precum și credit pentru a accesa jocul video Injustice și Oculus VR. Doar în anumite zone geografice. Asta este o paranteză destul de importantă. În clipul video de mai jos puteți vedea și alte drăcii pe care pachetul special le include. Chiar și un soi de replică aurie a uneia dintre armele pe care Batman le tot aruncă in luptele sale. Eu așa am perceput-o, deși faptul că este aurie mă duce cu gândul și la o broșă. 🙂

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep