HomeStiriAlcatel Flash 3, un viitor compact atractiv?

Alcatel Flash 3, un viitor compact atractiv?

alcatel flash 3

Piața de smartphone încă mai plânge după un Android compact, cu specificații de top și o dimensiune redusă a ecranului, care să ofere o replică destul de serioasă fanilor Apple care, odată cu aparițioa lui iPhone SE, au redevenit prietenii ecranelor mici. Și cum acest post de Android compact și puternic este încă vacant, diverși indivizi din familii mai mult sau mai puțin cunoscute încearcă să candideze pentru a obține mult râvnita distincție. Cam aici am eu impresia că se canalizează și eforturile Alcatel, cu al lor viitor Flash 3, încă neoficial, care și-a expus specificațiile tehnice în GFXBench. Însă răspunsul final la întrebarea din titlu, vă aparție vouă, după ce veți parcurge și rândurile de mai jos

Asta și în măsura în care un display de 4,6 inchi poate fi considerat demn de un compact. În spatele acestui ecran full HD se ascunde un chipset MediaTek Helio X20 cu procesor deca-core de până la 2,3 GHz și GPU Mali-T880. O memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli sunt specificațiile care au ieșit la iveală despre Flash 3 (la destul de scurt timp după prezentarea oficială a lui Alcatel Flash Plus 2) și care, cel puțin pe mine, mă fac să cred că utilizatorii care s-au săturat de ecrane mari sunt primii vizați.

Din punct de vedere comercial nu se știe niciun detaliu. Doar vizita la GFXBench poate da ușoare semne că telefonul este în stadiul în care pregătește anunțul oficial. Deși, până acolo, ar trebui să mai urmeze și o certificare la TENAA.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep