HomeStiriAlcatel Flash Plus 2 anuntat oficial

Alcatel Flash Plus 2 anuntat oficial

alcatel flash plus 2

Un nou terminal sub numele de Alcatel (deținut acum de compania chineza TLC) își face apariția la modul oficial. Este vorba despre Flash Plus 2, care pare a fi destinat piețelor asiatice și care prezintă un raport preț/specificații destul de interesant, mai ales pentru un mid-range cu un aspect destul de îngrijit, cu o construcție metalică de tip unibody. Probabil că se va regăsi și prin ofertele magazinelor online din China care fac livrări și în Europa, dar, pentru doritori, această modalitate de achiziție este o alegere care atrage după ea  câteva riscuri despre care am mai discutat aici.

Revenind la Flash Plus 2, acesta etalează un display full HD de 5,5 inchi (este deja un patent pentru jumătatea superioară a segmentului mid-range), asortat cu un chipset MediaTek Helio P10 (octa-core până la 1,8 GHz). Din perspectiva memoriilor, se desprind două versiuni de telefon, una cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB și una ceva mai puternică, cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare internă. Camerele foto sunt de 13 și de 5 megapixeli, iar acumulatorul de 3000 mAh. Sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow. Telefonului nu îi lipsește nimic din specificațiile unui mid-range care se respectă. Senzorul de amprentă digitală, conectivitatea LTE sau abilitățile dual-SIM sunt prezente.

Prețurile, valabile pentru piața din China, sunt de 160 dolari pentru versiunea cu 2 GB de RAM și 16 GB de memorie internă și 190 dolari pentru cea cu 3 GB de memorie RAM și stocare de 32 GB. Rău nu sună, dar este cam peste mână de procurat.

via Gadgets360

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep