HomeFeaturedFocusAsus a prezentat trei hibride interesante din seria Transformer

Asus a prezentat trei hibride interesante din seria Transformer

ASUS Chairman Jonney reveals the latest transformer 2 in 1 devices Tranformer 3 Pro-

Este vorba despre modelele Transformer Mini, Transformer 3 și Transformer 3 Pro, pe care Asus le-a prezentat în cadrul aceluiași eveniment desfășurat în Taiwan în care a anunțat și telefoanele smart din seria Asus Zenfone 3. Legat de cele trei hibride, cea mai puterinică este Asus Transformer 3 Pro, care este poziționată ca un rival pentru Microsoft Surface, lucru evident încă de la partea de construcție și design.

Transformer 3 Pro T303_01

Iar configurația la care poate ajunge risipește orice urmă de îndoială că așa este. Asus Transformer 3 Pro asortează un procesor Intel Core i7 (de generația a șaptea) cu o memorie RAM care poate fi urcată până la 16 GB, cu un HDD SSD de până la 1 TB și o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli. Toate ascunse în spatele unui display de 12,6 inch și 2880 x 1920 pixeli. Cu toate cele necesare unui astfel de dispozitiv hibrid care se respectă: USB Type-C, Thunderbolt 3, sistem audio Harman Kardon, porturi USB 3.0 și HDMI, precum și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Evident, un astfel de produs, care chiar sună bine, are și un preț pe măsură. Acesta pornește de la 1000 dolari în sus.

Transformer 3 T305_01

Versiunea ceva mai slabă, fără Pro în denumire, renunță la procesorul i7. Memoria RAM va putea fi urcată doar până la 8 GB, SSD-ul va avea o capacitate maximă de 512 GB. Restul se păstrează intact, inclusiv display-ul de 12,6 inchi și 2880 x 1920 pixeli. Iar prețul de pornire este de 800 dolari.

Transformer Mini T102_02

Cea mai mică dintre hibride, Asus Transformer Mini, propune, așa cum era de așteptat, un ecran de doar 10,1 inchi. Prea multe detalii despre ea nu au ieșit la iveală în timpul evenimentului de lansare pe care Asus l-a avut în cadrul Computex, însă sunt sigur că se va face lumină asupra acestui produs destul de repede.

via Asus

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep