HomeFeaturedFocusApar primele detalii despre LG Flex 3

Apar primele detalii despre LG Flex 3

lg flex 2

În mod evident, acestea nu au confirmare oficială și sunt provenite din morișca zvonurilor, cea care a mai dat și rateuri pe parcursul timpului. Așa că recomand o doză de cumpătare atunci când analizați informațiile de mai jos. LG Flex 3 este programat să apară în primele zile ale lui septembrie, odată cu începerea IFA. Și asta este o speculație pentru moment. Dar hai mai bine să ne întoarcem înspre detaliile de natură tehnică ale lui Flex 3.

Telefonul va fi echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820 care, asortat cu o memorie RAM de 4 GB, va ticăi în spatele unui display QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,5 inchi, curbat, în bunul obicei al acestei serii de smartphone. Capacități de stocare internă de 32 sau de 64 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli reprezintă restul detaliilor care se cunosc despre acest terminal, informații a căror confirmare oficială o vom avea doar în momentul lansării. Că va fi la IFA sau se va întâmpla mai repede, rămâne de văzut.

Ceea ce merită cu adevărat notat este faptul că aceleași surse ușor îndoielnice spun că Flex 3 va fi moduar, precum LG G5. Asta ar fi o noutate și un mare plus pentru utilizatori, mai ales dacă se va putea păstra cumva compatibilitatea cu accesoriile din seria prezentă de LG Friends.

via PhoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep