HomeStiriDiskStation DS116, o noua solutie de stocare de la Synology

DiskStation DS116, o noua solutie de stocare de la Synology

Este vorba despre un echipament NAS cu un bay pentru hard disk, o alegere extrem de potrivită pentru utilizatorii home sau grupurile mici de lucru, ce caută o soluţie de stocare accesibilă ca preţ, dotată cu o varietate mare de opţiuni. Produsul este deja disponibil prin partenerii Synology în Romania, la un preţ estimativ de 800 lei.

image002

Fiind alimentat de un procesor dual-core la 1.8 GHz, DS116 este capabil să ofere performanţe ridicate cu viteze de peste 112 MB/s la scriere şi 111 MB/s la citire. Este echipat cu un motor de criptare hardware dedicat, ce asigură performanțe îmbunătățite la transferul de date criptate, cu viteze de citire/scriere la 112 MB/s și respectiv 93 MB/s, o creștere de peste 241% și 364%, în comparație cu predecesorul său. Dotarea sa cu două porturi USB 3.0 oferă transferuri de date rapide, către o varietate mare de dispozitive externe, în timp ce design-ul său eficient oferă un consum de energie redus de doar 10,68 waţi în modul de lucru şi 6,28 waţi în hibernare.

“DS116 este o alegere excelentă atât pentru utilizatorii home, cât şi pentru grupuri de lucru, permiţând utilizatorilor partajarea, accesul şi sincronizarea fişierele între platformele desktop, laptop şi mobile,” a precizat Jason Fan, product manager Synology Inc.

interfata nas synology

Din punct de vedere software, DS116 utilizează DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat şi mai intuitiv sistem de operare pentru dispozitive NAS. Acesta oferă o gamă variată de aplicaţii, de la backup şi management de reţea, la multimedia. Mai multe detalii despre produs puteți găsi pe pagina oficială a producătorului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep