HomeFeaturedFocusSony a anuntat oficial Xperia XA Ultra

Sony a anuntat oficial Xperia XA Ultra

 

Sony-Xperia-XA-Ultra (1)

O veste bună pentru fanii Sony și ai seriei Xperia, care parcă intrase într-un mic con de umbră. Producătorul nipon de smartphone a anunțat oficial un nou membru al seriei Xperia X. Este vorba despre modelul Xperia XA Ultra, care, așa cum lasă de bănuit terminația din numele său, propune un ecran ceva mai generos. Este vorba despre un full HD de 6 inchi (cu o densitate a pixelilor de pixel 367 ppi), încadrat foarte finuț de o carcasă metalică de tip unibody, care lasă display-ul să meargă cât mai în marginea aparatului.

Din punct de vedere hardware avem un mid-range, cu o memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de doar 16 GB, noroc cu slotul microSD și un chipset MediaTek Helio P10. Partea frumoasă vine însă în momentul în care vorbim despre camerele foto ale acestui terminal. Cea principală are un senzor de 21,5 megapixeli, cu autofocus hibrid. Camera foto frontală are un senzor de 16 megapixeli, vine cu un flash LED, cu OIS și cu gesture shutter. Fanii selfie-urilor vor fi în delir.

Sony-Xperia-XA-Ultra

 

Adăugați un acumulator de 2700 mAh, conectivitatea LTE și Android-ul 6.0 Marshmallow și aveți imaginea destul de completă a unui telefon reușit. Personal, i-aș putea reproșa pentru moment doar dimensiunea prea mare a ecranului, motiv pentru care mi se pare mai potrivit Xperia X. Însă tare mi-e teamă că odată dezvăluite detaliile comerciale legate de acest telefon, disponibilitatea și prețul, ne vom găsi în situația în care îi vom putea reproșa și prețul destul de usturător. Este un obicei pentru Sony să își cam supraevalueze produsele, s-au abătut destul de rar de la această filosofie.

via Cnet

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep