HomeMobileAndroidTest Galaxy S7 vs HTC 10: care se sparge primul?

Test Galaxy S7 vs HTC 10: care se sparge primul?

droptest

În timp ce unii așteaptă cu nerăbdare ca HTC 10 să fie disponibil și pentru consumatorii finali, alții au privilegiul de a face teste distructive cu el. Știu, mulți sunt curioși să vadă cât de tare se alege praful de un Galaxy S7 sau de un HTC 10 dacă este scăpat/trântit pe jos.

Și nu pentru că ar vrea neapărat să facă asta cu propriul smartphone, ci să aibă o idee despre cum se va comporta prețiosul lor smartphone atunci când se vor apleca, uitând ca au telefonul în buzunarul interior al hainei, iar acesta se va scurge direct pe beton, sau poate gresie.

Cum am mai spus deja, entuziaștii s-au pus la treabă: via PhoneBuff avem un material video de 4 minute în care putem vedea cum se comportă un Galaxy S7 și un HTC 10 atunci când sunt trântite de podea:

Testul este făcut cu ajutorul unui tester profesional și ne arată rezultatele în urma mai multor scenarii: cădere pe o parte, cu fața, cu partea inferioară cu impact pe o suprafață de piatră.

Așa cum mă așteptam, soarta lui Galaxy S7 e ușor de ghicit: se sparge destul de repede, în schimb HTC 10 pare să supraviețuiască ceva mai mult, la urma urmelor bătălia sticlă versus metal e interesantă. Și mai interesant mi se pare faptul că display-ul de pe HTC 10 e încă funcțional, cu toate că este crăpat în timp ce Galaxy S7 își dă duhul.

Același lucru ajunge să se întâmple și cu HTC 10, dar după 32 de căzături.

Întrebarea este: ne zice ceva acest test?

Eu cred că nu. Pentru că indiferent de câte teste se vor face, nimeni nu garantează că atunci când smartphone-ul nostru va cădea, nu se va strica din prima. Și am prin jur destule exemple de aparate ”indestructibile” al căror display s-a făcut praf la primul contact cu betonul/gresia.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep