HomeFeaturedFocusUltimate Ears lansează modelul ROLL 2

Ultimate Ears lansează modelul ROLL 2

image001

Este vorba despre o versiune nouă a boxei wireless UE ROLL (despre care am scris și noi), care promite un sunet mai puternic și o arie de acoperire wireless mai mare. Cei de la Logitech vor ca UE ROLL 2 să fie un produs care aduce petrecerea mai aproape de oameni, cu un sunet cu 15% mai bogat și mai puternic, cu o rază de acoperire mai mare decât predecesoarea ei, de până la 30m. Micuța boxă păstrează același design elegant și original sub formă de disc al predecesoarei, UE ROLL. Cântărind puțin peste 220g, UE ROLL 2 prezintă un sunet mai bun fără să adauge nimic greutății și formei sale.

JPG 300 dpi (RGB)-UE Roll 2 All Colors Family 2 No Reef

“Datorită corzii elastice, UE ROLL a reprezentat cel mai convenabil și portabil produs din familie. Nici o altă boxa nu vine echipată cu tot ce îi trebuie pentru a putea fi agățată, de exemplu, în duș, sau de bicicletă ori pentru a putea pluti într-o piscină. UE ROLL 2 oferă toate aceste moduri de întrebuințare și ceva în plus când vine vorba de sunetul îmbunătățit ori de aria de acoperire wireless care este mai mare și care reușește să ofere mai multă libertate și flexibilitate utilizatorilor,” a declarat Charlotte Johs, general manager Ultimate Ears.

UE ROLL 2 este asteptată să apară în magazinele de specialitate din SUA și Europa (inclusiv România) în luna iunie 2016, la un preț estimativ de 449 lei. Pentru mai multe informații vă invitâm să accesați www.ultimateears.com.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep