HomeCloud & MobilityWindows 10 trece pragul de 300 de milioane de utilizatori activi si...

Windows 10 trece pragul de 300 de milioane de utilizatori activi si isi continua drumul spre 1 miliard!

ninjacat

Windows 10 își continuă drumul către ținta de 1 miliard de sisteme active, acum el fiind folosit pe mai mult de 300 de milioane de dispozitive, ocazie cu care Microsoft ne-a dat mai multe informații despre cum s-a mișcat până acum Windows 10.

De exemplu:

– în browser-ul Microsoft Edge s-au petrecut mai mult de 63 de miliarde de minute doar luna martie, o creștere de 50% față de tot trimestrul trecut.

– Cortana a răspuns până acum la peste 6 miliarde de întrebări din momentul în care serviciul a fost lansat. Mie mi-a răspuns la vreo câteva sute Zâmbet.

– 9 miliarde de ore au fost petrecute de utilizatori în jocuri pe Windows 10.

– 144 de milioane de utilizatori folosesc activ Photos, soluția de management pentru fotografii primită gratuit în Windows 10.

Photos

– În mod constant aplicații importante ajung în Windows Store. După cum știți, de curând au venit Instagram și Facebook în format UWP, Facebook Messenger, Hulu, Netflix, Twitter precum și jocuri de genul Rise of the Tomb Raider sau Quantum Break.

 

După cum probabil știți, în momentul de față Windows 10 este oferit de către Microsoft ca și upgrade gratuit de la Windows 7, Windows 8 și 8.1 pentru utilizatorii ale căror licențe sunt valide.

Această ofertă va expira pe 29 iulie 2016, la un an de la lansarea oficială a lui Windows 10, moment în care licența de upgrade va costa.

Dacă voi nu ați activat încă oferta de upgrade gratuit, poate că ar fi cazul să o faceți acum ca să nu pierdeți șansa de a salva 100 și mai bine de EUR pentru trecerea la Windows 10.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Eu cred ca au ajuns la numarul asta datorita variantei Preview pentru care au optat multi, plus cei care si-au facut upgrade. Mai mult ca sigur nu au cum sa treaca de 500 milioane

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep