HomeStiriOnePlus 3 primeste OK-ul TENAA

OnePlus 3 primeste OK-ul TENAA

oneplus 3

Că telefonul a primit certificările necesare pentru a putea fi pus în vânzare în China, putem spune că este vestea bună a acestei știri. Până la urmă nu cred că erau șanse reale ca acest lucru să nu se întâmple. Însă partea mai puțin fericită este dată de faptul că specificațiile care ies de obicei la lumină cu ocazia acestor vizite la TENAA (și care de cele mai multe ori se dovedesc adevărate), pun un punct destul de mare speranțelor noastre de a vedea un OnePlus 3 cu memorie RAM de 6 GB. Cred că asta era o șansă pentru producătorul chinez de a reînvia acea noțiune de smartphone killer care l-a consacrat. Cu doar 4 GB de memorie RAM și cu un preț destul de mare în comparație cu așteptările, OnePlus 3 se va pierde într-o mulțime de telefoane cu specificații destul de asemănătoare.

oneplus 3 tenaa

Din punct de vedere tehnic, pe lângă memoria RAM de 4 GB, care vine la pachet cu o stocare internă de 64 GB, telefonul mai etalează un chipset Qualcomm Snapdragon 820, cu procesor quad-core de 2,15 GHz, un display de 5,5 inchi cu rezoluție full HD, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și un Android 6.0.1 Marshmallow. Evident, la această listă se vor adăuga conectivitatea LTE, un senzor pentru citirea amprentei digitale (integrat probabil în butonul home) și cel mai probabil abilități dual-SIM. Nu arată rău, dar nici nu iese în evidență.

Singurele șanse reale de a mai avea vreun impact în lumea pasionaților de tehnologie mobilă sunt reprezentate de ipoteza conform căreia va mai exista o versiune și mai spectaculoasă, cu acei 6 GB de RAM sau de stabilirea unui preț foarte competitiv pentru OnePlus 3. Vom vedea dacă producătorul chinez are o astfel de intenție, în momentul în care telefonul va fi prezentat în mod oficial. Chestie care, conform ultimelor informații, se va întâmpla pe 14 iunie.

via GSM Arena

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep