HomeUncategorizedXiaomi Mi Max trece pe la TENAA

Xiaomi Mi Max trece pe la TENAA

xiaomi mi max

Nu sunt foarte sigur că este vorba despre Xiaomi Max despre care am vorbit cu vreo două săptămâni în urmă, însă sunt câteva elemente comune, în frunte cu display-ul de 6,4 inchi. Pe de altă parte, a apărut un Mi în denumire, însă lipsesc cu desăvârșire specificațiile tehnice de top, așa că misterul pare a se adânci. Nu mai avem o rezoluție QHD a ecranului, ci doar una full HD. Dar asta nu ar fi marea problemă. Ci faptul că dintr-un dispozitiv de top, cu specificații de flagship, a rămas doar un phablet mid-range, deloc capabil să concureze cu Galaxy Note, așa cum credeam cu ceva timp în urmă.

Sunt șanse ca măcar prețul să fie unul competitiv, dar această informație este departe de a fi oficială. Xiaomi Mi Max va avea un chipset Snapdragon 650 cu procesor hexa-core de 1,4 GHz și GPU Adreno 510, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 4000 mAh, un Android 6.0.1 Marshmallow cu MIUI 8 peste și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Vor exista două versiuni de memorie, una cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB și una ceva mai puternică, cu 3 GB de memorie RAM și stocare internă de 32 GB.

Despre prima dintre aceste variante există speculații că va costa aproximativ 200 dolari, ceea ce sună destul de bine. Însă detalii de ordin comercial vom afla în momentul unui anunț oficial, care s-ar putea să vină pe 10 mai.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep