HomeFeaturedFocusConectivitatea online pentru CAR-NET de pe masinile Volkswagen din Romania este furnizata...

Conectivitatea online pentru CAR-NET de pe masinile Volkswagen din Romania este furnizata de Vodafone

2016_VW_TIGUAN_B1

Volkswagen anunță că odată cu modelul Tiguan 2016, primul SUV care se bazează pe MQB (Modular Transverse Matrix), reprezintă începutul unei colaborări cu Vodafone Romania. Împreună cu Vodafone Romania, Volkswagen va oferi Internet gratuit, timp de un an, în reteaua Supernet 4G pentru toate automobilele Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net.

“Am încheiat parteneriatul cu Vodafone Romania pentru a putea oferi clienţilor noştri servicii de internet de calitate şi conectivitate, oriunde s-ar afla.Toate maşinile Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net vor avea Internet gratuit, timp de un an. Incepem acum cu noul Tiguan. CAR-NET constă în diferite pachete de servicii care asigură o mai bună informare a şoferilor înainte de a porni la drum și în timp ce sunt pe șosea, iar App-Connect le permite să îşi sincronizezea aplicaţiile de pe smartphone cu sistemul infotainment. Posesorii maşinilor Volkswagen vor fi mereu conectaţi la informaţii.a declarat Bogdan Florea, Brand Manager, Volkswagen.

2016-Volkswagen-Tiguan-B-768x500

VOLKSWAGEN CAR-NET, prin Car-Net Guide & Inform și Guide & Inform Plus sunt pachete care oferă utilizatorilor funcții suplimentare pentru sistemul de infotainment. Se pot căuta puncte de interes din zonă plus informații online despre meteo și știri.

„Suntem incantati sa aducem automobilele Volkswagen in reteaua noastra Supernet 4G. Ne consolidam, prin acest parteneriat, prezenta in industria auto cu solutii care sustin evolutia catre era masinii inteligente. Astfel, continuam sa aducem inovatia solutiilor IoT lansate sub umbrela Industriei 4.0 in randul tot mai multor companii”, a declarat Daniel Bobu, Director, Enterprise Marketing, Vodafone Romania.

În acest fel, se simplifică semnificativ navigarea în locații necunoscute. Destinațiile selectate în „Google Street View” se transferă cu ușurință în sistemul de navigație.

Car-Net e-Remote este un pachet de servicii dedicat exclusiv autovehiculelor electrice și hibrid plug-in. Utilizatorul știe în orice moment timpul de încărcare rămas și autonomia posibilă. Se poate controla de la distanță încărcarea optimă a bateriei în orice locație și în orice moment, folosind portalul e-Remote sau dispozitivul conectat.

De asemenea, utilizatorul poate seta temperatura dorită la interiorul autovehiculului înainte de a porni la drum si poate controla de la distanță instalația de climatizare prin portalul e-Remote sau prin dispozitivul conectat.

VOLKSWAGEN APP-CONNECT le permite șoferilor să își conecteze smartphone-urile la sistemul infotainment al autovehiculului și apoi să folosească aplicații aprobate de la ecranul tactil al autovehiculului. Sistemul este compatibil cu orice tip de smartphone prin platformele Android Auto, Apple Car şi Mirrorlink.

App-Connect permite utilizarea legală a aplicațiilor prin sistemul infotainment, chiar în timpul conducerii şi selectarea personalizată a funcțiilor și a conținutului personal asociat. Actualizările efectuate pe smartphone se fac automat şi în autovehicul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep