HomeMobileAndroidCe este tehnologia Tango?

Ce este tehnologia Tango?

tango

După ce săptămâna trecută Lenovo a prezentat primul smartphone cu Tango, Google s-a simțit datoare să ofere mai multe detalii despre ce este Tango și ce poate să ofere el utilizatorilor. Cu alte cuvinte Google vrea să ne facă să ne placă Tango, și urmărind materialele video de prezentare, avem și de ce!

Tango este un concept ce a evoluat mult în ultimii ani. Folosind un smartphone Android și o colecție de senzori 3D alături de software dedicat și o cameră video bună, putem vedea altfel (la propriu) lumea prin ecranul telefonului. Primul smartphone Android cu Tango este PHAB2 lansat de Lenovo săptămâna trecută, dotat cu super senzori și putere de procesare pentru a permite experiențe deosebite.

Ca de exemplu să transforme camera unui copil într-un muzeu:

Sau cum putem să ne ajutăm copilul să își imagineze mai ușor modul în care poate să îi fie mobilată camera, peste spațiul gol fiind adăugate diverse piese de mobilier prin intermediul aplicației de pe smartphone – apropo de asta, prevăd că IKEA o să facă chestii foarte faine în direcția asta.

Și nu în ultimul rând, cum poate realitatea augumentată să facă joaca mai plăcută:

Dacă nu erați convinși că proiectul Tango de la Google e ceva fain, acum aveți dovada. Întrebarea este: vă place suficient de mult încât să investiți într-un smartphone cu Tango, acum?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep