HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat oficial modelul Honor 5A

Huawei a prezentat oficial modelul Honor 5A

huawei

Vorbim despre un telefon low-budget, cu un preț de vânzare valabil în China de aproximativ 105 dolari. Bani la care Honor 5A are câteva atuuri în mânecă cu care își poate cucerii potențialii cumpărători, unul dintre ele fiind drag și mie. Este vorba despre memoria RAM de 2 GB care devine un standard pentru orice entry-level și asta mă bucură. S-a dus vremea în care producătorii (de lina a doua, dar deopotrivă și cei consacrați) aruncau prețuri mici în fața consumatorilor, dar tăiau drastic la nivel de specificații, lovind în mod indirect în aceeași oameni, care le cumpărau produsele. Sper să nu mai văd telefoane noi cu 512 MB de RAM, sau, dacă le văd, să fie la prețuri corespunzătoare (vezi exemplul Freedom 251, un telefon cu Android la doar 7 dolari).

Revenind însă la al nostru Huawei Honor 5A, pe lângă memoria RAM de 2 GB, telefonul reușește să aducă și un chipset produs de Huawei, model Kirin 620 cu procesor octa-core de 1,2 GHz, care ticăie în spatele unui ecran de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p). Camerele foto sunt de 13 și respectiv 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 3100 mAh. Dacă adăugăm și conectivitatea LTE și abilitățile dual-SIM ale acestui aparat, precum și paleta interesantă de culor în care el poate fi găsit, avem rețeta unui smartphone de succes (prin prisma prețului menționat mai sus), rețetă pe care Huawei pare să o fi găsit.

Huawei-Honor-5A

O confirmă și vânzările bune ale modelului asemănător, Honor 5X, care a reușit să se apropie și chiar să depășească cifra de 8 milioane de unități vândute. Semn că ambițiile CEO-ului Huawei de a ajunge în fruntea topului global al producătorilor nu sunt doar simple vorbe. Iar disponibilitatea globală (din luna ianuarie a acestui an) a modelului Honor 5X, ne dă speranțe că și 5A-ul îi va călca pe urme și va ajunge și în Europa. Probabil într-o versiune puțin mai scumpă, cu un chipset Qualcomm, cel mai probabil Snapdragon 617. Rămâne de văzut dacă prețul va rămâne la fel de atractiv.

via PLAYfuldroid

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep