HomeFeaturedFocusS-a lansat un nou Kindle: mai subtire, mai usor si in promotie...

S-a lansat un nou Kindle: mai subtire, mai usor si in promotie la 70 EUR

new_kindle

Azi Amazon a lansat un nou Kindle, un ebook reader cu autonomie mai bună, mai subțire (11%) și mai ușor (cu 16%) decât precedentul model. În momentul de față poate fi cumpărat la 70 EUR cu reclame Amazon “Special Offers”. Noul Kindle vine cu display  E Ink de 6 inci ce poate fi folosit și în soare puternic, 512 MB RAM dar din păcate densitatea este tot de 167 ppi.

amazon-kindle-2016-gallery-9-1

Este primul model de Kindle care vine cu conexiune Bluetooth pentru redarea audio (necesară celor cu deficiență vizuală), păstrând și opțiunile de conectivitate WiFi. Și poate cel mai important, vine și pe culoare albă.

 

amazon-kindle-2016-gallery-11-1

Amazon spune că pentru noul Kindle a adoptat un design cu margini rotunjite, pentru a facilita o prindere mai bună.

Și da, are touchscreen.

Ca utilizator de Kindle Paperwhite pot să vă spun că deși prețul e atractiv, cred că veți dori să plătiți mai mult ca să luați versiunea Paperwhite, cu toate că prețul noului Kindle e atractiv tare de tot. Pentru că sigur veți citi și seara, iar fără ecran luminat versiunea cea mai ieftină de Kindle e puțin cam greu de folosit.

Și era să uit: livrarea noului Kindle se va face din 20 iulie, acum se pot prelua comenzi. Amazon (nici .de și nici co.uk) nu îl livrează deocamdată în România, deci dacă îl vreți o să fie nevoie să apelați la un prieten de prin Europa de Vest.

via amazon

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep