HomeMobileAndroidMotorola lanseaza flagship-ul Moto Z cu carcasa modulara MotoMod

Motorola lanseaza flagship-ul Moto Z cu carcasa modulara MotoMod

moto-z

În seara asta, în cadrul evenimentului Lenovo Tech World 2016, Motorola a prezentat flagship-ul Android Moto Z. Este vorba despre un smartphone venit în două variante – Moto Z și Moto Z Force, ambele cu carcasă metalică și pentru care se poate schimba capacul cu module MotoMods. Moto Z Force are însă un display extrem de rezistent – ca fapt divers, Ashton Kutcher l-a arătat publicului într-un mod inedit: a dat cu el de podea, la propriu.

mot-mods-pdp-hero-style-shell-us-d96th8f67-e1465498438797

Seria Moto-Z vine cu display de 5.5 inci, AMOLED și rezoluție QHD, 4 GB RAM, Snapdragon 820, baterie de 3500 mAh cu opțiune de încărcare Turbo Charge (încărcare de 50% în 15 minute), cameră de 13 MP pentru Moto Z și 21 MP pentru Moto Z Force, stabilizare optică, autofocus cu laser și o cameră frontală de 5 MP.

moto-z1

La fel ca LG, Motorola s-a gândit că e momentul să facă smartphone-urile interesante din nou și a introdus posibilitatea de a le extinde utilitatea prin adăugarea unor module speciale. Motorola le propune ca opțiuni de extindere a capacului din spatele carcasei și aduce ca exemplu o combinație de proiector plus boxe JBL, o baterie externă (cu design semnat Tumi, Kate Spade New York și Incipio) plus carcase Style Shells. Legarea lor de smartphone se face magnetic.

motoz2

Moto Z vor fi disponibile în vară, probabil vor ajunge și în România cât de repede. Ddetalii despre MotoMods sunt publicate deja de Motorola aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep