HomeCloud & MobilityDe azi serviciul Office 365 Planner e disponibil clientilor Office 365

De azi serviciul Office 365 Planner e disponibil clientilor Office 365

Planner-general-availability-1

Anunțat cu ceva vreme în urmă, serviciul Planner este de astăzi disponibil abonaților Office 365 și va ajunge treptat către toți utilizatorii de Office 365 din zona de business sau educațională. Adică pentru toți cei ce au abonamente Office 365 E1 până la E5, Business Essentials, Premium și Education.

Toți utilizatorii care pot beneficia de acest serviciu vor vedea că Planner apare automat în bara Office 365 de îndată ce serviciul va fi activ și nu e nevoie să facă nimic special pentru a avea acces la noul produs.

Planner, cunoscut în trecut și ca “Highlander” este o soluție interesantă de project-management, similară cu Trello. Introducerea Planner în suita Office 365 aduce funcționalități suplimentare de management a proiectelor, în special a celor construite cu echipe, atât pentru zona de business cât și pentru școli sau organizații nonprofit. Cu ajutorul Microsoft Planner, echipele pot să structureze mai bine operațiile din proiecte, să aloce datele până la care trebuie realizate, să partajeze fișiere și diagrame și să aibă notificări automate via emai vizavi de progresul înregistrat.

 

 

Planner-general-availability-2

În momentul de față există deja un număr mare de clienți care au folosit inițial Planner Preview.

”Cu Planner, am reușit să creștem colaborarea între membrii echipelor cu aproape 20% și să finalizăm inițiativele de gryp cu aproape 7% mai repede, în timp ce toți participanții la proiect sunt permanent la curent cu stadiul acțiunilor”, zice Miguel Pinto Luz, viceprimar al Câmara Municipal de Cascais

Pe măsură ce se vor înregistra tot mai mulți utilizatori Microsoft va putea să ajusteze serviciul și să introducă elemente noi. Deja e anunțat un prim update care va duce posibilitatea de a asocia unui anumit task mai mulți utilizatori, chiar cu acces extern, șabloane pentru diferite tipuri de proiecte plus aplicații mobile de iOS, Android și Windows.

Planner e în momentul de față un instrument construit pentru viitor, care pune în valoare Office Graph și sunt convins că va fi integrat rapid cu Power BI și cu Cortana. Ceea ce va fi extrem de interesant pentru organizații, indiferent de tip și dimensiune.

Aștept să fie disponibil și pe abonamentul meu de Office 365 ca să vă pot spune și mai multe despre Planner.

Office365

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep