HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 3s poate fi comandat in Romania

Xiaomi Redmi 3s poate fi comandat in Romania

xiaomi redmi 3s

Pentru că încă nu a ajuns pe canale gri spre negru în ofertele niciunui comerciant online de la noi, m-am gândit că pe amatorii de riscuri i-ar putea interesa faptul că Xiaomi Redmi 3s poate fi comandat și în România. Da, tot pe un canal de un alb ușor murdar, prin intermediul GearBest, acolo unde versiunea cu 2 GB de RAM și 16 GB pentru stocare internă costă 150 dolari prin comparație cu cei 105 la care telefonul se vinde oficial în China. La banii ăștia adăugați și taxele. GearBest declară că livrează și în România și procesul este destul de rapid datorită depozitului din Europa.

xiaomi gearbest

Chiar și cu taxe și cu prețul crescut, telefonul tot arată interesant la nivel de configurație. Însă, așa cum am spus mai sus, doritorii se expun unor riscuri legate de garanții și optimizare pentru Europa (la nivel de software și de rețele de telefonie). În plus, deși se poate deja comanda, livrarea începe de-abia pe 7 iulie. Așa că mă văd nevoit să recomand tot sursele mai de încredere, chiar dacă prețul este ceva mai mare. Îmi pare rău că vânzătorii de pe la noi nu înțeleg nimic din prețurile mici pe care le poți obține pe canale mai puțin oficiale și practic împing cumpărătorii în brațele vânzătorilor de acest calibru. La fel cum mi se pare măcar ciudat că branduri chineze cu oarecare putere, ca Xiaomi, preferă să lucreze cu asemenea rețele, în loc să își facă curaj și să intre oficial odată și în Europa.

via GearBest

2 COMENTARII

    • Cand o sa punem mana pe unul, oficial sau neoficial, o perioada mai lunga de timp, o sa ii facem si review. Ne place sa facem review-uri serioase, doar cu produsul in mana, dupa minim doua-trei saptamani de testare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep