HomeCloud & MobilityMai sunt 10 zile si expira oferta gratuita de upgrade la Windows...

Mai sunt 10 zile si expira oferta gratuita de upgrade la Windows 10. Iti dam 10 motive ca sa faci si tu trecerea

windows-10

Mai ai doar 10 (până pe 29 iulie) zile până când expiră oferta Microsoft de upgrade gratuit la Windows 10 și acum e momentul perfect să beneficiezi și tu de upgrade-ul free! Cu Windows 10 viziunea Microsoft de a oferi o experiență de lucru mai personală, devine realitate și ar fi păcat să o pierzi.

Lansat în urmă cu aproape un an, Windows 10 este primul sistem de operare Microsoft care a putut fi instalat și folosit gratuit de către utilizatorii posesori de licență validă de Windows 7, 8 sau 8.1. Drept urmare, sunt deja peste 350 de milioane de PC-uri, laptop-uri și tablete care folosesc acum Windows 10, iar azi e momentul perfect să li te alături.

Pentru că în momentul de față Windows 10 este sistemul de operare care oferă cea mai bună experiență de lucru și cel mai ridicat nivel de satisfacție, utilizatorii folosindu-l de-a lungul a peste 135 miliarde de ore, din care peste 19 miliarde doar în jocuri.

Dacă încă nu te-ai decis, îți ușurez alegerea și îți ofer 10 motive pentru a face rapid upgrade-ul la Windows 10.

1. Windows 10 este încă upgrade gratuit până pe 29 iulie

Windows 10 este primul sistem de operare Windows pe care Microsoft l-a oferit consumatorilor în regim gratuit, având cea mai rapidă rată de adopție din istoria Windows. Toți utilizatorii de Windows 7, 8 sau 8.1 cu o licență validă pot face acum, rapid și ușor upgrade-ul la Windows 10.

get-windows-10-free-upgrade-icon-100588298-primary.idge

Gândește-te simplu: de ce să pierzi șansa de a beneficia de un upgrade gratuit (pe care dacă nu îl faci acum o să te coste peste 100 EUR) la un Windows modern, știind că în curând actualul tău sistem de operare nu o să mai primească update-uri de securitate și performanță?

2. Păstrezi definitiv licența de Windows 10, fără să te mai intereseze codurile de activare

Odată ce ai făcut upgrade-ul la Windows 10, licența pe care o primești rămâne a ta și nici măcar nu e cazul să îți amintești codul de activare: folosind un cont Live ID (de pe Outlook.com împreună cu 5GB gratuiți în cloud-ul OneDrive.com), licența Windows 10 este asociată automat contului tău, pe sistemul pe care îl folosești și la orice reinstalare viitoare ea este aplicată automat, fără ca tu să faci nimic special.

3. Păstrezi interfața familiară și programele pe care le folosești

Pe cea mai bună versiune de Windows realizată până acum de Microsoft vei putea să folosești fără nicio problemă programele pe care le ai deja instalate pe actualul tău sistem. Fie că sunt aplicații clasice (Win32) sau cele noi (Universal Windows Platform), Windows 10 este o platformă stabilă care îți pune în valoare mai bine componentele hardware instalate pe PC. După upgrade toate aplicațiile tale și setările sunt acolo, gata să te bucuri în continuare de ele!

image

Totodată, încorporând feedback-ul strâns de la utilizatori, Windows 10 a readus într-o formă mai frumoasă și mai extinsă funcționalitatea clasică a meniului de START, cel pe care îl folosești de la Windows XP încoace.

4. Același hardware, viteză de lucru mai bună, securitate crescută

Pentru că Windows 10 este mai optimizat, oferă o viteză de mai bună de lucru pe același hardware ce putea funcționa cu Windows 7 sau 8. Așa că dacă ai un sistem ce funcționează bine cu Windows 7 sau 8, e timpul să știi că Windows 10 va merge cel puțin la fel de bine, dacă nu cumva va fi și mai rapid. De exemplu la pornirea Windows-ului, timpii de așteptare scad cu mai bine de 30%, iar pentru jocuri, DirectX12 face posibil ca viteza de randare a jocurilor să fie chiar și dublă.

Iar în plus beneficiezi de un sistem de securitate avansat prin Windows Defender, Smart Screen și Windows Hello (opțiunea de autentificare biometrică), cu update-uri gratuite pentru Windows, Edge și celelalte aplicații din Windows pe care le folosești.

image

5. Navighezi mai sigur cu Microsoft Edge

Doar pe Windows 10 ai posibilitatea de a folosi Microsoft Edge, noul browser din Windows 10, optimizat pentru autonomie și performanță. Sistemele mobile pot să beneficieze de o autonomie cu aproape 10% (vezi studiul Microsoft) mai bună decât cu Chrome sau Firefox.

image

Utilizatorii de tablete vor putea să se folosească de stylus (PEN) direct în Edge, fiindu-le mai simplu să ia notițe și să salveze informațiile importante datorită tehnologiei Windows Ink de recunoaștere a interacțiunii cu un pix.

6. Optimizare pentru folosirea cu mausul și tastatura cât și touch

Windows 10 este singurul sistem de operare a cărui interfață poate fi folosită la fel de ușor touch cât și cu mausul. Windows 10 știe să detecteze automat când este folosit touch, afișând instant Live Tile-urile mai mari, cu care e mai simplu de interacționat prin touch.

Iar dacă se dorește interacțiunea cu mausul și tastatura, fiecare fereastră are posibilitatea de a fi controlată (minimizată, maximizată sau închisă) prin intermediul mausului sau a shortcut-urilor clasice din Windows, la fel de ușor.

3_9J479fA

Dacă te uiți în jurul tău vei vedea tot mai multe dispozitive pe care interacțiunea este touch, cu tot mai multe soluții hibride tabletă/laptop, unde Windows 10 este cel mai bun sistem de operare, oferindu-ți atât aplicații touch cât și cele clasice, cu care ești obișnuit.

7. Cortana și aplicații optimizate cu interfață modernă: Facebook, Facebook Messenger

Asistentul digital Cortana este integrată direct în bara de START din Windows 10 și e gata să te ajute ori de câte ori e nevoie. De la sugestii de căutare, la știri personalizate, la managementul întâlnirilor sau programarea vacanțelor, a zborurilor, crearea de rute, Cortana e acolo, gata să te ajute, devenind pe zi ce trece mai eficientă. Odată ce ajungi să o folosești îți va fi destul de greu să renunți la ea.

image

În plus, în magazinul de aplicații Windows ai clienții Facebook și Facebook Messenger, cu interfață optimizată, gata de a fi folosiți pe Windows 10 aproape la fel cum îi utilizezi pe telefon sau tabletă.

8. Action Center: agregatorul de informație și shortcut-uri pentru setări

O mare parte din timp îl petrecem folosindu-ne smartphone-ul, unde ne-a intrat deja în reflex să căutăm noutățile în zona de notificări. Acolo găsim informațiile din rețelele sociale, știrile, mesajele, știrile importante și tot ce ține de buna funcționare a aparatului.

image

Știi că ai așa ceva și în Windows 10? Ei bine, Action Center din Windows 10 este o modalitate inovativă de a grupa unitar informațiile relevante pentru utilizator. Vei găsi email-uri, știri, progoza meteo, alerte de calendar, interacțiuni cu sistemul de operare și aplicațiile instalate, o multitudine de informații, prezentate simplu, gata de a fi folosite în funcție de nevoie.

Și puțin mai mult: din Action Center ai acces rapid, exact ca pe telefon, la funcțiile de conectivitate ale sistemului tău – activezi și dezactivezi instant conexiunea la rețea, umbli la setările de luminozitate, conectezi dispozitivul la display-uri externe, activezi VPN-ul și multe altele.

9. Opțiune excelentă pentru mediul enterprise

Din feedback-ul strâns de la milioanele de utilizatori din mediul enterprise, Microsoft a construit Windows 10 ca o soluție excelentă pentru mediul de business. Este gata pentru instalarea în rețelele companiilor, cu opțiunile avansate de conectivitate, administrare centralizată și securitate active.

windows-hello-3-1500x1000

Angajații pot folosi acum modalități avansate de autentificare (inclusiv biometrică prin senzorii de amprentă sau cel de recunoaștere a irisului) pentru ca datele pe care le folosesc să rămână sigure și să folosească doar acele aplicații care au fost verificate de compartimentul IT. Conectivitatea în cloud, alături de funcțiile avansate de management și instalare simplifică administrarea sistemelor, reducând costurile de infrastructură.

10. Windows 10 + 1: primești și acces gratuit si la următoarea versiune de Windows 10 – Anniversay Update

Cele peste 350 de milioane de sisteme care au deja Windows 10, sunt gata să treacă la următoarea versiune Windows, adică la Windows 10 Anniversary Update, ce va fi disponibilă tot gratuit, din 2 august, pentru posesorii de licențe valide Windows 10. Dacă vrei să ai acces și tu la Anniversary Update, atunci activează-ți rapid licența de Windows 10.

windows-anniversary-update-stage

 

 

Ține minte că pe 29 iulie 2016 oferta de upgrade gratuit la Windows 10 va expira. După această dată toți utilizatorii de Windows 7, 8 sau 8.1 care vor dori upgrade-ul (și nu l-au făcut încă) vor trebui să plătească o nouă licență. Mai e puțin timp, suficient însă, pentru a nu pierde această oportunitate.

Caută opțiunea ”Get Windows 10” din Windows 7, 8 sau 8.1 și activează-ți acum upgrade-ul la Windows 10!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep