HomeFeaturedFocusUpdate de firmware pentru Lumia 950 XL pare sa aduca optiunea tap...

Update de firmware pentru Lumia 950 XL pare sa aduca optiunea tap to wake

1

De astăzi utilizatorii entuziaști de Windows 10 Mobile, posesori de aparate Lumia 950 XL au la dispoziție un nou firmware – adică versiunea 01078.00053.16236.350xx ce aduce și mult așteptata opțiunea Tap to Wake (plus alte câteva optimizări). Singurul inconvenient este că nu vine ca update oficial, OTA ci e nevoie să fie forțat pe telefon.

Adică să se folosească WIndows Device Recovery Tool (poate fi descărcat de aici), la cea mai recentă versiune (altfel nu va funcționa) și prin legarea Lumia 950 XL la PC via cablul USB to USB Type C se pornească procesul de instalare forțată a noului firmware.

2

Operația în sine nu e deloc complicată – după ce e descărcat Windows Device Recovery Tool și e detectat aparatul Lumia, e nevoie să se aștepte aducerea pachetului de update, pentru ca apoi să fie transferat pe telefon.

ATENȚIE: Este posibil ca în urma forțării instalării noului update de firmware datele de pe smartphone să fie pierdute – de altfel utilitarul Windows Device Recovery Tool ne anunță acest lucru.

4

Așa că dacă vreți opțiunea Tap to Wake înainte de lansarea sa oficială pe 2 august, odată cu Windows 10 Mobile Anniversary Update, e momentul să vă puneți pe treabă și faceți instalarea.

P.S.: Am înțeles că merge și pe Lumia 950. Așa e?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep