HomeFeaturedFocusGionee a prezentat oficial modelele M6 si M6 Plus

Gionee a prezentat oficial modelele M6 si M6 Plus

Gionee-Marathon-M5-Plus-1

Chiar dacă informațiile despre cele două terminale au circulat din abundență în morișca zvonurilor, este destul de plăcut să vezi o confirmare oficială sau niște completări de natură tehnică. Așa că nu puteam rata o scurtă discuție despre Gionee M6 si M6 Plus, mai ales că producătorul se laudă că fratele cel mare, Gionee M6 Plus, vine cu chip-uri dedicate pentru criptarea și securizarea datelor. O altă caracteristică devenită carte de vizită pentru seria M de la Gionee este dată de capacitățile foarte mari ale acumulatorilor și capacitatea de Reverse Charging, care transformă cele două telefoane în acumulatori externi pentru dispozitive terțe.

Tehnic vorbind, Gionee M6 propune un display AMOLED full HD (1080p) de 5,5 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset cu procesor octa-core de 1,8 Ghz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. La nivel de capacitate de stocare internă, vom avea variante de 32, 64 sau chiar 128 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator de 5000 mAh completează lista cu specificații.

gionee m6

Gionee M6 Plus duce ecranul la 6 inchi. Același AMOLED full HD. De asemenea, crește puterea de procesare, nucleele procesorului fiind acum tactate la 2,0 GHz. Automat, crește și capacitatea bateriei, care ajunge la 6020 mAh. La nivel de stocare internă, se pare că va exista o singură variantă, de 64 GB. Apar aici și acele funcții speciale de securizare a datelor (cu protecție pe 10 layere), despre care eu am o părere care nu prea le avantajează. Le consider doar argumente de marketing, fără prea mult suport real.

gionee m6 plus

Nu se cunosc detalii de natură comercială despre cele două aparate. Nici în ceea ce privește disponibilitatea, nici legate de preț. Avem doar o promisiune a producătorului conform căreia, după punerea în vânzare în China, cele două telefoane vor deveni disponibile și la nivel global.

via GizChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep