HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial modelul Galaxy J2 Pro

Samsung a prezentat oficial modelul Galaxy J2 Pro

samsung galaxy j2 pro

Este vorba despre un terminal entry-level pe care producătorul coreean l-a anunțat pentru piața din India în primă fază, fără a face comentarii pe marginea unei eventuale viitoare disponibilități globale, destul de puțin probabilă dacă ne uităm la traseul comercial al predecesorului. Până la urmă, J2 Pro este versiunea cu câteva îmbunătățiri a lui Galaxy J2, un telefon care s-a remarcat la vremea lui printr-o caracteristică inedită. Acel inel luminos plasat pe spate, în jurul camerei foto, pentru notificări, numit Smart Glow Ring. Tot printre particularitățile sale se numărau și modul S Bike, precum și tehnologia Turbo Speed, care promitea o exploatare eficientă a resurselor hardware. Ambele moștenite și de Galaxy J2 Pro.

Și dacă tot am vorbit de partea de hardware, trebuie spus că în spatele unui display HD (720p) Super AMOLED de 5 inchi pulsează un procesor quad-core de 1,5 Ghz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. O capacitate de stocare internă de 16 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, un acumulator de 2600 mAh și un Android 6.0 Marshmallow completează configurația acestui terminal.

Privită și prin prisma prețului de vânzare de aproximativ 150 dolari (valabil, evident, în India), lista de caracteristici tehnice etalate de Galaxy J2 Pro nu arată tocmai rău. Însă, abordată prin perspectiva șanselor destul de mici ca acest smartphone să poposească și în Europa, ea ne lasă destul de indiferenți.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep