HomeFeaturedFocusTableta hibrid Huawei MateBook disponibila in Microsoft Store si pe Amazon

Tableta hibrid Huawei MateBook disponibila in Microsoft Store si pe Amazon

huaweimatebook

Pentru cei ce au așteptat (ca și mine) detalii suplimentare despre Huawei MateBook, tableta similară Surface Pro 4 produsă de Huawei, ele au venit: de astăzi poate fi cumpărată din Microsoft Store sau de pe Amazon și Newegg, dar numai pe site-urile din SUA. Luna trecută Huawei pornise deja precomenzile prin Microsoft Store, dar de acum poate fi cumpărat direct.

Pentru cine nu știe încă, Huawei MateBook este o tabletă de 12 inci, cu display Full HD și touch screen, similară Microsoft Surface Pro 4. Vine cu un maxim de 8 GB RAM și 512 GB SSD, oferind o autonomie de aproape 9 ore.

Deocamdată de pe Microsoft Store se poate cumpăra varianta Signature Edition (pe care vi-o și recomand dacă vreți ala ceva) care nu are niciun fel de software bloatware preinstalat, venind cu un Windows 10 curat.

image

Prețurile încep de la 699 USD (fără taxe) pentru modelul cel mai mic (adică 4GB RAM și 128 GB SSD) și ajung la 1199 USD (fără taxe) pentru Core m5, 8 GB RAM, 512 GB SSD.

  • Core m3, 4GB of RAM, 128GB SSD – $699
  • Core m5, 4GB of RAM, 128GB SSD – $849
  • Core m5, 8GB of RAM, 256GB SSD – $999
  • Core m5, 8GB of RAM, 512GB SSD – $1199

Tastatura nu este inclusă în preț, ea fiind încă 129 USD extra. La aceste prețuri Huawei MateBook concurează bine de tot Surface Pro 3, fiind cu 200 USD sub prețul celui mai ieftin Surface Pro 4 (varianta cu 4GB RAM și 128 GB SSD).

Până acum nu am avut ocazia să văd sau să mă joc cu această tabletă, din ceea ce am citit este însă nu produs foarte ok din punct de vedere al design-ului și al experienței de folosire.

Puteți vedea mai multe detalii despre Huawei MateBook pe Microsoft Store US. Din câte știu nu face livrări directe în România, iar de la reprezentanța locală Huawei nu am încă nicio informație legată de disponibilitate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep