HomeFeaturedFocusUn nou leak ne arata un iPhone 7 cu design familiar si...

Un nou leak ne arata un iPhone 7 cu design familiar si fara cateva elemente ultracunoscute

iphone-7-plus-hajek

Trebuie să recunosc că mă amuză extrem de mult toate articolele care bat toba pe marginea lui iPhone 7 (sau cum o sa se mai cheme el) când mai sunt încă două luni bune până la posibila sa prezentare publică. Și nu pentru că încearcă să dea cât mai multe detalii despre cum o să fie viitorul iPhone ci pentru că folosesc pentru exemplificare machete (despre care nu știm cât de reale sunt) ale viitorului smartphone, cel mai probabil trimise de Apple producătorilor de accesorii pentru ca aceștia să își pregătească producția.

Cel mai nou leak, venit via NowhereElse, un site cunoscut pentru informațiile corecte date despre iPhone, ne sugerează nu numai că viitorul iPhone 7 Plus nu va mai avea jack-ul audio ci și că acesta ar putea să nu mai aibă nici clasicul buton mecanic de anulare a sunetului.

Dacă e adevărat, cel mai probabil că nici varianta iPhone 7 nu va beneficia de această caracteristică, oricum ea a fost eliminată de pe iPad-uri.

1

Unii speculează că acesta ar fi doar un pas intermediar până la momentul în care Apple va adopta (copia) ideea de ecran curbat promovată intens de Samsung pe propria sa serie 7.

Dincolo de aceste detalii avem în continuare cam același design de pe iPhone 6S, senzorul de amprentă, marginile rotunjite.

Pe spate vedem prezența unui sistem dual de camere foto, mult mai proeminent decât le-ar conveni unora.

2

Nu știu cum vi se par vouă imaginile, însă pe mine nu mă dă pe spate noul design. E un pas normal, o evoluție simplă.

3

Sau poate că totul e doar un spectacol ieftin, făcut de vreun chinez cu multă imaginație. Bineînțeles că există și varianta în care aceste poze chiar ne arată un viitor iPhone 7 și dacă Apple va lansa patru modele așa cum citeam deunăzi, acesta să fie cel mai ”normal”.

Ce ziceți?

via

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep