HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 14390 pentru PC si Mobile poate fi...

Windows 10 Insider Preview Build 14390 pentru PC si Mobile poate fi descarcat din Fast Ring

w10

Așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, Dona Sarkar a apăsat pe butonul roșu și în această zi de vineri, oferind utilizatorilor din programul Insider Preview încă un build de Windows 10, atât pentru PC cât și pentru Mobile. Așa că la început de weekend avem build-ul 14390, unul despre care știm că aduce o singură modificare pentru versiunea de PC: nu mai apare ”error code 0x80004005” când se activează Developer Mode din “For Developers” Settings page.

Totodată apare și o nouă extensie de Microsoft Edge, Amazon Assistant, pentru toți cei ce folosesc Amazon pentru cumpărături online.

Niciun fel de update despre ceea ce e schimbat în varianta de Mobile, doar că cele două probleme cunoscute (Voice Recorder, PIN-ul cerut de mai multe ori pe Wallet) se păstrează.

Ținând cont că suntem aproape de data de 2 august, când următoarea versiune Windows 10 Anniversary Update va veni în mod gratuit pentru utilizatorii de Windows 10, e normal ca verisunile de Insider Preview să fie tot mai stabile și fără probleme.

Dona Sarkar ne îndeamnă ca în weekendul acesta să facem chestii noi, să punem aplicații noi pe telefoane sau să le împrumutăm prietenilor ca să se joace cu ele. Aplicația de Feedback e gata să preia sugestiile, iar în Feedback Hub o să apară Quest-uri noi.

Nu văd niciun motiv pentru care să nu puneți acest nou build. La mine e deja pe Lumia 950 XL și se instalează și pe laptop. Revin cu impresii.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep