HomeFeaturedFocusMeizu Mix, primul smartwatch al chinezilor

Meizu Mix, primul smartwatch al chinezilor

Meizu-Mix-smartwatch

Iată că a spart gheața și Meizu în ceea ce privește piața de ceasuri inteligente și propune celor interesați o combinație destul de interesantă. Nu este ceasul smart așa cum ni-l imaginăm, cu ecran digital, ci doar un ceas normal, cu mecanism elvețian în interior, cu față clasică, de tip analog, care vine cu câteva funcții de smartwatch, mare parte dintre ele fiind posibile cu ajutorul led-ului integrat sau prin intermediul vibrațiilor.

Se conectează cu telefonul prin intermediul Bluetooth-ului și al unei aplicații dedicate și are mai mult funcții de monitorizare a activităților sportive. Un fel de brățară inteligentă cu un ceas analog pe ea. Conceptul nu este nou, l-am mai văzut și la alți producători. Aspectul este destul de interesant, atractiv chiar, mai ales pentru gustul meu.

Prețurile vor începe de la 150 dolari, undeva în octombrie, dacă planul de finanțare gândit de Meizu pentru acest produs va avea succes. Doar promisiunea producătorului chinez de autonomie de 240 de zile, obținută cu ajutorul unui acumulator de 270 mAh ar trebui să fie suficientă pentru ca Meizu Mix să nu aibă nicio emoție în ceea ce privește succesul finanțării. Așa că mă aștept să îl vedem în octombrie lansat și disponibil în ofertele a cât mai mulți comercianți globali.

via AndroidHeadlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep