HomeFeaturedFocusGionee pregateste modelul M6 Mini

Gionee pregateste modelul M6 Mini

Gionee-M6-Back

Cel puțin asta lasă să se înțeleagă certificările de la TENAA pe care terminalul tocmai le-a obținut, astfel că este numai bun de vândut pe piața din China. Așadar, o lansare oficială nu este departe. După OnePlus 3 Mini, mi-ar fi plăcut să spun că este vremea compactelor. Însă Gionee M6 Mini este exact tipul acela de terminale cu ecrane mici pe care producătorii le-au tot împins în față în ultima vreme. Adevăratul mini, care face rabat și la nivel de specificații, nu coboară doar dimensiunile ecranului. Acest lucru se vede foarte bine atunci când trecem în revistă configurația acestui telefon, având-o în minte pe cea a lui Gionee M6. Lucru pe care o să îl și facem în cele ce urmează.

gionee m6 mini

Un ecran de 5,3 inchi ascunde în spatele său un chipset cu procesor octa-core de 1,5 GHz, asortat cu o memorie RAM de 3 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, camerele foto sunt de 13 megapixeli cea principală și respectiv 8 megapixeli cea frontală, acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh. Sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow, nu există senzor pentru citirea amprentei digitale, încă există suport pentru conectivitatea LTE.

Încă nu sunt cunoscute detalii comerciale despre terminal, însă nici nu cred că plânge cineva după ele. Eu unul mi-am cam pierdut interesul în momentul în care am citit lista cu specificații, telefonul nu pare să iasă cu nimic în evidență. Ar putea să surprindă plăcut cu un preț mic. Cine știe ce surprize ne rezervă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep