HomeFeaturedFocusKyocera DuraForce Pro, un smartphone cu action-camera

Kyocera DuraForce Pro, un smartphone cu action-camera

kyocera-duraforce-pro

Ideea nu pare foarte rea, mai ales că vine de la Kyocera, un producător de telefoane recunoscut pentru terminalele rezistente la apă, praf sau șocuri metalice, cu diferite certificări care să ateste rezistența sporită a dispozitivelor sale. Să pui într-un astfel de telefon și un action-camera dedicat, separat de camera foto de pe spatele telefonului, în încercarea de a concura cu produsele dedicate, mi se pare un gest destul de îndrăzneț, așa că cei de la Kyocera merită puțin din atenția noastră pentru modelul DuraForce Pro. Cu atât mai mult cu cât au anunțat că vin și cu o carcasă specială care să permită utilizarea telefonului cu suporții clasici pe care utilizatorii de astfel de camere îi au deja.

Așa cum spunea, camera dedicată filmării activității sportive este independentă de cea pentru realizarea fotografiilor, care vine cu un senzor de 13 megapixeli. Ea are un unghi de vizibilitate de 135 grade și este capabilă de fimări full HD. Are un procesor de imagine dedicat. Date fiind certificările telefonului (IP68 și Military Standard 810G – rezistență la scufundare până la 2 metri timp de 30 de minute, rezistență la praf, la temperaturi ridicate, la șocuri mecanice, vibrații, presiune joasă, radiații solare și altele), acesta poate filma și sub apă.

kyocera dura force pro

Din punct de vedere hardware, configurația este departe de una de top. Un display full HD de 5 inchi ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 617 cu procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53), o memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, un acumulator de 3240 mAh cu suport pentru wireless charging și Qualcomm Quick Charge 2.0. Sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow, iar camera foto frontală are un senzor de 5 megapixeli. Telefonul are chiar și un senzor pentru citirea amprentei digitale, integrat în butonul lateral de pornire.

Comercial vorbind, producătorul a fost foarte zgârcit în detalii. Știm doar că terminalul va fi pus în vânzare în Statele Unite în primă fază, cândva în viitorul apropiat. Când vom avea și informații despre preș, vom reveni cu siguranță.

via Engadget

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep