HomeFeaturedFocusArchos 55 Diamond Selfie, un european atent la imagine

Archos 55 Diamond Selfie, un european atent la imagine

Archos-55-Diamond-Selfie

Nu la imaginea proprie, ci la cea a utilizatorului. Unul pasionat de autoportrete digitale cât mai reușite, care caută un terminal dedicat acestui gen de fotografii. Iar Archos 55 Diamond Selfie, o face, așa cum și numele său lasă să se înțeleagă. O cameră foto frontală cu senzor de 8 megapixeli, cu screen flash și cu câteva feature-uri software dedicate, dintre care enumerăm ChromaFlash, OptiZoom sau UbiFocus ar trebui să reprezinte garanția unor selfie-uri reușite.

Compania franceză (m-am ferit în mod intenționat să spun îi numesc pe cei de la Archos producători) și-a făcut un obicei din a-și prezenta lineup-ul pentru evenimentele majore ale industriei cu câteva zile înainte de debutul acestora. Așa că toată linia de terminale a fost deja anunțată oficial, 55 Diamond Selfie fiind doar un nou nume pe această listă și așa numeroasă.

Telefonul nu arată deloc rău la nivel de raport preț/specificații. Un display full HD de 5,5 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto pricipală de 13 megapixeli care se alătură celei frontale de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale, conectivitate LTE, toate la un preț de 200 euro, valabil în Europa, reprezintă o alegere tentantă. Pentru cei cu rețineri, se pare că va exista și o versiune ceva mai ieftină, cu 3 GB de RAM și 16 GB de memorie internă, care se va vinde cu 170 euro.

Păcat de disponibilitatea restrânsă la piața din Franța și de neconcretizarea promisiunii vechi de vreo doi-trei ani făcute de AROBS, că va aduce Archos în România.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep