HomeFeaturedFocusLG V20, un smartphone dedicat audiofililor

LG V20, un smartphone dedicat audiofililor

LG-V20-leaked-renders

Urmașul lui LG V10 pare să vrea cu orice preț să inoveze, tocmai pentru a duce mai departe moștenirea lăsată de predecesorul său. Și dacă despre al doilea display, cel mic, pentru notificări, care l-a făcut celebru pe V10, încă nu se spune nimic, iar argumentul cu premiera legată de Android 7.0 Nougat nu este foarte convingător, poate că faptul că V20 se vrea un telefon dedicat audiofililor prin componentele sale hardware va stârni ceva vâlvă. Se pare că LG va fi primul producător care va integra într-un smartphone un “32-bit Hi-Fi Quad DAC”, un convertor digital-to-analog de ultimă generație. Acest lucru este posibil datorită colaborării cu ESS Technology, una devenită deja tradițională cel puțin la această serie de telefoane ale coreenilor.

Este o informație cât se poate de oficială, ea a fost furnizată opiniei publice chiar de către oficialii LG, printr-un comunicat de presă.

“Higher quality audio is simply the natural evolution of the smartphone, as the industry moves toward a more holistic multimedia consumption experience.”

Ca un reminder, LG V20 (care, așa cum se poate observa, a fost și leak-uit la nivel de fotografii de către @OnLeaks) va fi lansat pe 6 septembrie și vine cu specificații de top. Un ecran QHD de 5,7 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB de RAM cu stocare de 64 GB, sau chiar o variantă cu memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB, o cameră foto principală cu senzor de 20 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un senzor de amprentă digitală și un acumulator de 4000 mAh ne arată destul de clar cam unde țintește LG cu acest smartphone, care va deveni noul flagship al companiei.

lg v20

Sunt destul de curios dacă nu cumva vom vedea o schimbare de focus și seria V va lua locul definitiv actualei serii de tot de la LG, seria G.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep