HomeFeaturedFocusYI 4K Action Camera ajunge in Europa

YI 4K Action Camera ajunge in Europa

xiaomi-camera

Privită ca un concurent serios pentru produsele GoPro, camera celor de la Xiaomi, pentru că ei sunt în spatele acestui produs, ajunge și în Europa, prin intermediul Amazon. Nu este vorba că nu ar fi fost la înemâna doritorilor de pe Bătrânul Continent și înainte, prin intermediul magazinelor online din China care livrează inclusiv în România, însă acum parcă disponibilitatea asta capătă mai multă greutate, certifică o intenție mult mai serioasă din partea Xiaomi și asigură un plus de liniște în ceea ce privește livrarea și garanția pentru clienții europeni.

YI 4K Action Camera

Așa că merită aruncată o privire și asupra acestui produs, unul cu care Xiaomi atacă segmentul camerelor de acțiune, oferind un raport preț/specificații extrem de atractiv, la fel cum fac terminalele sale pe piața de smartphone. YI 4K Action Camera este dotată cu un senzor de 12 megapixeli (Sony IMX377, unghi de vizibilitate de 155 grade) și este capabilă să filmeze 4K la 30 FPS-uri. Un display de 2,2 inchi și 640 x 360 pixeli, un acumulator de 1400 mAh și un chipset Ambarella A9SE75 cu procesor dual-core (Cortex-A9) la 800 MHz formează restul specificațiilor sale.

Prețul este de 270 euro, unul care, deși poate părea mare, este competitiv atunci când privim la produse similare de la brand-uri consacrate din domeniu. Xiaomi nu se dezminte nici pe această nișă de device-uri. Și cred că foarte bine face!

via Amazon.de

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep