HomeFeaturedFocusApar specificațiile pentru Xiaomi Mi 5s

Apar specificațiile pentru Xiaomi Mi 5s

xiaomi-mi5

Evident, la modul neoficial. Însă informațiile abundă și acest lucru este un semn clar că terminalul pare destul de aproape de un anunț oficial. Și dacă tot vorbim despre Xiaomi și specificațiile care au scăpat în atenția opiniei publice arată extrem de bine, aș spune că sunt șanse mari să avem un nou model de smartphone cu un raport preț/specificații extrem de atractiv, lucru devenit deja marcă înregistrată pentru tot ceea ce aruncă pe piață producătorul chinez.

Xiaomi Mi 5s va veni se pare echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 821 (procesor quad-core de până la 2,4 GHz și GPU Adreno 530), ascuns în spatele unui display de 5,15 inchi (cel mai probabil full HD) cu Force Touch și ajutat de o memorie RAM de 6 GB LPDDR4. O capacitate internă de stocare de 256 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli și un acumulator de 3490 mAh demonstrează că intențiile Xiaomi sunt destul de serioase cu acest telefon.

Un adevărat flagship pe care sunt curios cât de repede îl va lansa Xioami pe acest misterios Mi 5s. Contextul de pe piață s-ar putea să fie favorabil unui nou flagship, însă ar mai fi nevoie de o disponibilitate globală. Una pe care Xiaomi se tot codește să o anunțe, în ciuda cererii destul de vocale a unui grup mare de fani.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep